Hírek

Mészáros Zoltán előadása a Veszprémfestről

Veszprém egyik legismertebb márkája a Veszprémfest. Városunk ikonikus közéleti szereplője, Mészáros Zoltán álmodta meg immár 14 éve ezt a lassan világhírnévre is szert tevő prémium zenei fesztivált. Az igazgató Úr zárt klubülésünkön avatott be minket a kulisszatitkokba. Természetesen a kísérő rendezvény Rozé-Rizling Fesztiválról az idén sem hiányozhat klubunk! Köszönjük Zoli a nagyszerű estét!

Elköszöntünk a 2016/2017 évi cserediákunktól

A június 14-i ülésünkön brazil cserediákunk, Guillherme (Gui) Braganholi emlékezetes prezentációval köszönte meg a szponzorációt és a Rotary Club Veszprém, valamint az 1911-es disztrikt fogadókészségét és vendéglátását. Egy minden tekintetben nagyszerű csereprogramban vehettünk részt, Gui kiválóan megtanult magyarul, örök életre szóló élményeket szerzett és méltó módon fogja nagykövetként képviselni Magyarországot és a Rotary eszmét!

Véh Dóra 2016/17-es hosszú utas cserediákunk

Rövidesen végéhez ér Dóra kalandja az Amerikai Egyesült Államokban. A Washington állam területén található East Bremerton Rotary Club vendégeként életre szóló élményeket szerzett cserediákunk nagyszerűen képviselte a magyar disztriktet és klubunkat! 

Lámfalusi Anna (CAN) és Véh Dóra (USA) RYEP nagykövetek

Cserediákjaink a 2017/18-as évben

Az ősszel kezdődött kiválasztási folyamat végén 3 sikeres jelentkező szponzorációját vállalta klubunk a 2017/18-as cserediák évre. Szabó Luca rövid programmal Taiwanra utazik, Nyárádi Nati a következő iskolaévet Japánban tölti, míg Szabó Bálint a brazíliai Coritibába utazik. Vigyétek jó hírünket, legyetek méltó nagyköveteink!

Vendégünk volt Dr. Sulyok Tamás, az alkotmánybíróság elnöke

Nagyszerű előadást hallgattunk Dr. Sulyok Tamás, az alkotmánybíróság elnöke jóvoltából az alkotmányos rendszer kialakulásáról, történetéről és nemzetközi összehasonlításáról. Rendezvényünket megtisztelték jelenlétükkel a jogász szakma helyi prominensei. Köszönjük Elnök Úr!